Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και εξήγησε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του.
Σχολίασε επίσης, ότι «είναι λογικό που εμφανίστηκε δημόσια» ο ηθοποιός, μετά την καταδίκη του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cybskbvktiuh)
«Άνθρωπος είναι. Τι να σχολιάσω εγώ σε αυτό; Πρέπει να είναι σπίτι του; Δεν μπορεί να βγει κι αυτός λίγο; Δεν έχω καταλάβει. Δεν προσπαθεί να επανενταχθεί, ενταγμένος είναι. Είναι κάτι το φυσιολογικό αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν μαζί του, δήλωσε: «Έχω συνεργαστεί μαζί του και δεν με έχει επηρεάσει σε κάτι. Έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά. Αν βρισκόμασταν στη δουλειά, εννοείται θα ήθελα να δουλέψω μαζί του».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.