Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα ηΚαίτη Φίνου, η οποία μίλησε για τονΣτάθη Ψάλτη, αλλά και για το σπίτι του ηθοποιού που διαμένει τα τελευταία χρόνια.
«Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σέξι από τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα. Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν ανάσα, ανεμελιά. Ντρεπόμουν για το σώμα μου. Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει στο κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασα κατάθλιψη και πάχυνα στα 40 μου. Ο Στάθης είχε πολύ καλό μπλα μπλα. Γνωριστήκαμε στον “Παρθενοκυνηγό”.
Όταν βγαίναμε δεν γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος. Όταν χωρίσαμε ζήτησα να μην ξαναπαίξω μαζί του. Είχαμε μια πολύ έντονη σχέση, μείναμε μαζί 5,5 χρόνια. Η υγεία της μητέρας μου και η δουλειά μας κράτησαν μαζί. Έραβα το νυφικό μου όταν μου ανακοίνωσε ότι δεν παντρευόμαστε. Του είπα… μην τολμήσεις από εδώ και πέρα να με ενοχλήσεις ποτέ. Δεν είχε πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του και μου έλεγε ψέματα όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Στάθη γίναμε οι καλύτεροι φίλοι όταν χωρίσαμε», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου.
Για τη διαμονή της στο σπίτι του ηθοποιού, η Καίτη Φίνου είπε: «Έχω να δουλέψω από το 2000. Με βοηθάει πολύ που μένω στο σπίτι του ηθοποιού, αν δεν έμενα εκεί δεν ξέρω τι θα έκανα. Θα γίνω 62 πια, πρέπει να βγω και στη σύνταξη. Θα έχω τα λεφτά της σύνταξής μου και αν κάποια στιγμή με διώξουν από το σπίτι του ηθοποιού, θα μπορώ να νοικιάσω και μια γκαρσονιέρα».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη