Τολμηρή και σέξι στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε πριν από χρόνια μέσα από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη»!
ΗΦιλίτσα Καλογεράκου, την οποία θυμόμαστε στο σίριαλ του MEGA να ερμηνεύει το ρόλο της Μαρκέλλας. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στην οποία ποζάρει γυννή και topless με πλάτη στον φωτογραφικό φακό. «”Είμαι ένα κωλόπαιδο, δύσκολος άνθρωπος και ακόμα πιο δύσκολος συνεργάτης”. Αυτά είναι κάποια λόγια που κυκλοφορούν για μένα στη δουλειά μου. Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι κάθε άνθρωπος πασχίζει και ιδρώνει για μια τέτοια φήμη. Έτσι πάσχισα και ίδρωσα και εγώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να βγει αυτή η φήμη αλλά και όσους βοηθάνε ακόμα και σήμερα! Thanks guys, thanks and love you too», λέει στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.