Δείτε πως είναι σήμερα η «Μαρκέλλα» από το σήριαλ «Μαρία η άσχημη»
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρεμιέρα παράστασης
Αν και τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την «Μαρκέλλα», το αντίπαλο δέος της Μαρίας της άσχημης στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Mega. Οχτώ χρόνια μετά, η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου, ασχολείται κυρίως με το θέατρο ενώ έχει αλλάξει ελάχιστα το look της.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην πρεμιέρα της παράστασης η «Παπλωματού» στο θέατρο Βασιλάκου. Όπως βλέπετε, η ηθοποιός έχει πια σγουρά μαλλιά ενώ από μελαχρινή έχει γίνει καστανόξανθη.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.