Φωτογραφίες: Φιλιππινέζος μεταμορφώνεται στις ηρωίδες του Game of Thrones μόνο με μακιγιάζ

Φωτογραφίες: Φιλιππινέζος μεταμορφώνεται στις ηρωίδες του Game of Thrones μόνο με μακιγιάζ

Ο 33χρονος ανέβασε τις εκπληκτικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram

Φωτογραφίες: Φιλιππινέζος μεταμορφώνεται στις ηρωίδες του Game of Thrones μόνο με μακιγιάζ
Οι φαν του Game of Thrones επιλέγουν διάφορους ευφάνταστους τρόπους για να εκφράσουν την αγάπη τους για την άκρως δημοφιλή σειρά του HBO, ιδίως τώρα που η έκτη σεζόν ολοκληρώθηκε και η έβδομη αναμένεται να καθυστερήσει λόγω... χειμώνα.

Καθώς η τελευταία σεζόν έκλεισε με την παραδοχή «The Winter is coming» οι παραγωγοί παραδέχθηκαν ότι πρέπει να περιμένου να έρθει όντως ο χειμώνας προκειμένου να κάνουν γυρίσματα με χιόνια.

Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, αφήνει τους φανατικούς της θαυμαστές κάπως «ξεκρέμαστους». Υπάρχουν μάλιστα και κάποιοι που μεταμφιέζονται στους αγαπημένους τους ήρωες, για να νιώσουν έστω για λίγο κοντά τους, αφού η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων απέχει ακόμα αρκετούς μήνες.

Ένας από αυτούς είναι και ο 33χρονος ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής Paolo Ballesteros από τις Φιλιππίνες, ο οποίος επιστράτευσε έναν make up artist για να τον βοηθήσει να μεταμορφωθεί σε μερικούς από τους κεντρικούς ήρωες της σειράς που έχει αφήσει εποχή.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, επέλεξε να μην ακολουθήσει τον «εύκολο δρόμο», αλλάζοντάς το πρόσωπό του για να μοιάζει στους θαρραλέους και γοητευτικούς άνδρες της σειράς, αλλά να μεταμορφωθεί στις δυναμικές ηρωίδες του GoT, που όμως φαίνεται μέχρις στιγμής ορίζουν τις εξελίξεις στον κόσμο του George R.R. Martin.
Κλείσιμο


Daenerys Targaryen



Cersei Lannister 



Arya Stark 



Brienne of Tarth



The Red Woman



Sansa Stark



Margaery Tyrell

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης