Τα 9 super-foods της Gwyneth Paltrow

Τα 9 super-foods της Gwyneth Paltrow

Μάθε τα μυστικά για μια τέλεια σιλουέτα

Τα 9 super-foods της Gwyneth Paltrow
Στα 40 της χρόνια και μητέρα 2 παιδιών, η Gwyneth Paltrow έχει αδύνατο, γυμνασμένο σώμα που θα ζήλευαν πολλές μικρότερες της. Όπως εξηγεί η ηθοποιός στο προσωπικό της blog, σχεδόν πότε δεν κάνει δίαιτα, αλλά ακολουθεί συστηματικά ισορροπημένη διατροφή που τη βοηθά να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Μάλιστα η ίδια μαρτυρά on-line τις 9 super τροφές που καταναλώνει τον τελευταίο καιρό και την βοηθούν να διατηρείται υγιής και σε φόρμα.

1. Αβοκάντο, πλούσιο σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ολεικό οξύ, λουτείνη, φολικό οξύ, βιταμίνη Ε και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.

2. Όσπρια, υψηλά σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και μέταλλα. Βοηθούν στο αδυνάτισμα, αυξάνουν το αίσθημα του κορεσμού και βελτιώνουν τη λειτουργία του στομάχου.

3. Βατόμουρα, περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα και πολλά αντιοξειδωτικά στοιχεία. Προλαμβάνουν τη γήρανση και τα καρδιακά προβλήματα.

4. Πράσινα λαχανικά, πλούσια σε φυτοχημικά, ενισχύουν τη λειτουργία της καρδιάς, προλαμβάνουν τον διαβήτη και τον καρκίνο.
Κλείσιμο

5. Σπανάκι, ωμό ή μαγειρεμένο, αποτελεί μόνο του μία ειδική κατηγορία υπερτροφής και είναι εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών συστατικών.

6. Καρύδια, με πολλά ωμέγα- 3 και λιπαρά οξέα. Υγιεινό σνακ, σχετικά χαμηλό σε θερμίδες, μπορεί να φαγωθεί μόνο του ή να συνοδεύσει το πρωινό και τις σαλάτες.



Διαβάστε περισσότερα στο faysbook.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης