Αλκοολικός έκοψε τους όρχεις του με σουγιά ενώ προσπαθούσε να αποτοξινωθεί

Αλκοολικός έκοψε τους όρχεις του με σουγιά ενώ προσπαθούσε να αποτοξινωθεί

Οι κομμένοι όρχεις βρέθηκαν και παραδόθηκαν στους τραυματιοφορείς που παρέλαβαν τον άνδρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη

pocket-knife
Ένας άνδρας στην Ουάσινγκτον, ο οποίος βρισκόταν σε διαδικασία αποτοξίνωσης από το αλκοόλ αυτοτραυματίστηκε κόβοντας τους όρχεις τους ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης.

Σύμφωνα με τη New York Post, αστυνομικοί του ΑΤ του Κένεγουικ δέχτηκαν μια ανώνυμη κλήση την περασμένη Παρασκευή, που έκανε λόγο για έναν άνδρα ο οποίος προσπαθούσε να θανατώσει ένα ζώο με μαχαίρι.

Φτάνοντας ωστόσο στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο καταγγέλλων, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: έναν άνδρα καλυμμένο από την κορυφή ως τα νύχια με αίμα, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κόψει τους όρχεις του χρησιμοποιώντας έναν σουγιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών Αρχών, ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος έκανε χρόνια κατάχρηση αλκοόλ, προσπαθούσε το τελευταίο διάστημα να κόψει το ποτό. Όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί τελούσε υπό πλήρη σύγχυση, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και έδειχνε να μη συνειδητοποιεί τι είχε μόλις κάνει. Η ανακοίνωση των Αρχών διευκρίνιζε ότι οι κομμένοι όρχεις βρέθηκαν και παραδόθηκαν στους τραυματιοφορείς που παρέλαβαν τον άνδρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης