Οργισμένη ήταν η αντίδραση της 22χρονης Κιέρα Λαγκράβ όταν θεώρησε ότι πορτιέρης σε κλαμπ της Νέας Υόρκης που διασκέδαζε τη χούφτωσε.
Η Λαγκράβ αν και με μόλις 1,55μ. ύψος κατάφερε να «στραγγαλίσει» μέχρι λιποθυμίας τον εμφανώς ψηλότερό της πορτιέρη.
Πληροφορίες θέλουν τον πορτιέρη να μην αντιστέκεται γιατί πίστεψε ότι ήταν κάποιος από φίλος που του έκανε πλάκα.
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η μικροκαμωμένη 22χρονη να πλησιάζει από πίσω τον πορτιέρη και να του κάνει λάβη την οποία κρατάει για αρκετά δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα αυτός να πέσει αναίσθητος.
Σε βάρος της Λαγκράβ απαγγέλθηκε κατηγορία για ατραγγαλισμού αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.