Γυναίκα που έχει χάσει την μνήμη της... κλαίει κάθε φορά που μαθαίνει ότι ο άντρας της, την χώρισε

Γυναίκα που έχει χάσει την μνήμη της... κλαίει κάθε φορά που μαθαίνει ότι ο άντρας της, την χώρισε

Κάθε μέρα η ίδια νομίζει ότι ο σύζυγός της, είναι στη δουλειά, αλλά όταν αυτός δεν επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι της, η μητέρα της, αναγκάζεται να της αναφέρει την κατάσταση, αφήνοντάς την συντετριμμένη

Γυναίκα που έχει χάσει την μνήμη της... κλαίει κάθε φορά που μαθαίνει ότι ο άντρας της, την χώρισε
Κάτι από την ταινία «Κάθε φορά πρώτη φορά» θυμίζει η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας από την Ρωσία, η οποία εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας, έχει χάσει την μνήμη της και δε θυμάται ότι ο σύζυγός της..την έχει χωρίσει. 

Η 29χρονη Veronika Mescheryakova, πάσχει από μια οξεία μορφή πορφυρίας, μια διαταραχή του αίματος που μπορεί να προκαλέσει απώλεια μνήμης και άλλα συμπτώματα που περιλαμβάνουν σοβαρό πόνο και προβλήματα αναπνοής.

Κλείσιμο


Λόγω της κατάστασής της, η νεαρή γυναίκα δεν θυμάται ότι ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Νοέμβριο.

Κάθε μέρα η ίδια νομίζει ότι ο σύζυγός της, είναι στη δουλειά, αλλά όταν αυτός δεν επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι της, η μητέρα της, αναγκάζεται να της αναφέρει την κατάσταση, αφήνοντάς την συντετριμμένη.

Και αυτό συμβαίνει κάθε μέρα!... Η 29χρονη γυναίκα βιώνει ξανά και ξανά τον χωρισμό της με κλάματα και στεναχώρια, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι ο σύζυγός της, την εγκατέλειψε, μόλις έμαθε για την ασθένειά της.



Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η μητέρα της, την βοηθά να ξανα-μάθει διάφορα πράγματα όπως πώς να περπατά, ενώ τα ίδια αναφέρουν ότι η μητέρα της ελπίζει ότι κάποια μέρα η κόρη της θα επανασυνδεθεί με τον πρώην σύζυγό της. 

Η δημοσιοποίηση αυτής της τραγικής ιστορίας έχει προκαλέσει ένα κύμα συμπάθειας και διαδικτυακής υποστήριξης για την 29χρονη Veronika, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρίσκονται στο πλευρό της άτυχης γυναίκας.

Ένας από αυτούς έγραψε: «Αισθάνομαι λύπη γι 'αυτήν και θέλω να κλάψω», ενώ ένας άλλος αναφέρει:  «Ίσως θα έπρεπε να της πουν ότι ήταν αυτός (ο άντρας της) ήταν που την άφησε».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης