Νέα Υόρκη: Άντρας παραβίαζε σπίτια και παρακολουθούσε τους ιδιοκτήτες να... κοιμούνται!

Νέα Υόρκη: Άντρας παραβίαζε σπίτια και παρακολουθούσε τους ιδιοκτήτες να... κοιμούνται!

Ο Ramiz Hajratalli κινδυνεύει με καταδίκη 30 χρόνων στη φυλακή - Συνελήφθη από συνταξιούχο αστυνομικό

Νέα Υόρκη: Άντρας παραβίαζε σπίτια και παρακολουθούσε τους ιδιοκτήτες να... κοιμούνται!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι ικανοί να ωθήσουν έναν άνθρωπο στη διάρρηξη κατοικιών. Ένα κίνητρο είναι η ληστεία. Ένα άλλο ο βιασμός. Ένα ακόμα η εκδίκηση. Ένας 32χρονος από τη Νέα Υόρκη υπερκέρασε όλα τα παραπάνω και δημιούργησε μία... κατηγορία μόνος του! Ο Ramiz Hajratalli παραβίαζε κατοικίες στην αμερικανική μεγαλούπολη, προκειμένου να... παρακολουθεί τους ιδιοκτήτες την ώρα που... κοιμόντουσαν!

Ο 32χρονος, που ξεκίνησε το βίτσιο του τον περασμένη Αύγουστο, θα πληρώσει ακριβά τις πράξεις του, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για σωρεία διαρρήξεων και τρομοκρατία ιδιοκτητών. Η ποινή που αναμένεται να του επιβληθεί αγγίζει τα 30 χρόνια κάθειρξη, ενώ η υπόθεσή του χαρακτηρίστηκε μοναδική από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο Ramiz Hajratalli παραβίασε για πρώτη φορά σπίτι τον Αύγουστο του 2017. Ο 32χρονος κρύφτηκε στην κρεβατοκάμαρα μίας γυναίκας και την παρακολουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας να... κοιμάται!

Το... βίτσιο θα κοστίσει ακριβά στον 32χρονο

Κλείσιμο


Τις επόμενες εβδομάδες επανέλαβε πολλές φορές το... βίτσιο του. Ένα από τα θύματά του, ωστόσο, ήταν πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας. Ο συνταξιούχος αστυνομικός αντιλήφθηκε την παρουσία ενός ανθρώπου στο χώρο του και ξύπνησε. Τον κυνήγησε μέχρι το δρόμο και τον έριξε στην άσφαλτο, όπου τον ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου.

Η υπεράσπιση του 32χρονου υποστήριξε ότι ο πρώην αστυνομικός κυνήγησε και συνέλαβε λάθος άνθρωπο, καθώς ο Ramiz Hajratalli δεν ήταν εκείνος που έμπαινε στα σπίτια. Το δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείστηκε και καταδίκασε το νεαρό άντρα.

Η τελική δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου, όταν θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα από το τεστ DNA, ώστε να πιστοποιηθεί ή όχι η ενοχή του νεαρού άντρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης