Την εκδίωξη του Πατριάρχη Θεόφιλου Γ' ζητούν οι Παλαιστίνιοι χριστιανοί, καθώς τον κατηγορούν ότι πούλησε στους Ισραηλινούς περιοχές της δικής τους επικράτειας στην Ιερουσαλήμ.
Πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν το Σάββατο έξω από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στην Ιερουσαλήμ, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Θεόφιλου Γ', τον οποία αποκαλούσαν «ανάξιο».
Ένα ικανό ποσοστό των κατοικιών στην περιοχή της Ιερουσαλήμ ανήκει στην ελληνορθόδοξη εκκλησία και όπως καταγγέλουν οι χριστιανοί Παλαιστίνιοι, πουλήθηκαν στους Ισραηλινούς, στο πλαίσιο του σχεδίου εποικισμού που έχει αποφασίσει η ισραηλινή κυβέρνηση.
Τον περασμένο μήνα, περίπουν 300 χριστιανοί Παλαιστίνιοι, είχαν εκφράσει τη διαμαρτυρία τους στον γενικό εισαγγελέα, λέγοντας πως «ο Θεόφιλος πουλά γη στον εχθρό μας».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς