Εγκλημα πάθους στην Τουρκία: Πρώην μοντέλο δολοφόνησε διάσημο τηλεπαρουσιαστή

Εγκλημα πάθους στην Τουρκία: Πρώην μοντέλο δολοφόνησε διάσημο τηλεπαρουσιαστή

Οι δυο τους είχαν δεσμό στο παρελθόν και η γυναίκα είχε πάθει εμμονή μαζί του

Εγκλημα πάθους στην Τουρκία: Πρώην μοντέλο δολοφόνησε διάσημο τηλεπαρουσιαστή
Νεκρός από σφαίρες βρέθηκε απόψε ο 43χρονος Βατάν Σασμάζ, διάσημος Τούρκος παρουσιαστής της τηλεόρασης και ηθοποιός, στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης.

Η δράστης, που αναγνωρίστηκε ως το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ, πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Σασμάζ, προτού αυτοκτονήσει στο ίδιο δωμάτιο.


Σύμφωνα με μάρτυρες, η 55χρονη δράστης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με την ανιψιά της στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αμέσως κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό της.

Κλείσιμο
Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της. Η ανιψιά της δήλωσε μετά: «Ο Βατάν δεν φταίει σε τίποτε, η θεία μου ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Συνέχεια μου έλεγε ότι ο Βατάν θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί».

Από τις σφαίρες, φαίνεται ότι η Ακέρ πυροβόλησε τον παρουσιαστή, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το δωμάτιο. Μετά η ίδια κάθισε στο κρεβάτι και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 


Οι δυο τους είχαν δεσμό στο παρελθόν, όμως ο Σασμάζ τη χώρισε και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα. Η Ακέρ δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό, και μάλιστα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια πριν από δύο χρόνια.

Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του σαν ηθοποιός το 1993. Έπαιξε σε αρκετές διαφημίσεις και βιντεοκλίπς. Το 2000 πρωταγωνίστησε σε ένα πρωινό πρόγραμμα σε ιδιωτικό κανάλι, που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για εννιά χρόνια. Είχε παίξει ακόμη σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Δείτε βίντεο: Κωνσταντινούπολη : Δολοφονήθηκε διάσημος Τούρκος τηλεπαρουσιαστής 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης