Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Χάμα - Τρεις νεκροί και 11 τραυματίες

Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Χάμα - Τρεις νεκροί και 11 τραυματίες

Ο βομβιστής επιτέθηκε στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της πόλης - Τουλάχιστον 224 νεκροί στη Ράκα σε ένα μήνα από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς

Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Χάμα - Τρεις νεκροί και 11 τραυματίες
Επίθεση αυτοκτονίας στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στην πόλη Χάμα, σημειώθηκε το απόγευμα στη Συρία. Αποτέλεσμα της βομβιστικής ενέργειας ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι -οι δύο γυναίκες- και να τραυματιστούν άλλοι 11, οι δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Την ίδια στιγμή, το συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έδωσε στη δημοσιότητα έναν πρώτο απολογισμό από την επιχείρηση απελευθέρωσης της πόλης Ράκα, από τις αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την έκθεσή του, από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς έχουνν χάσει τη ζωή τους τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον 224 άμαχοι, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν 38 παιδιά και 28 γυναίκες. Η ίδια πηγή ανέφερε πως δεν έχει εικόνα για τους θανάτους που έχουν επέλθει από άλλες επιθέσεις, ή από εκτελέσεις τζιχαντιστών.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και οικογένειες έχουν παγιδευτεί εντός της συριακής πόλης και χρησιμοποιούνται ως ασπίδα από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, ενώ οι αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις σφυροκοπούν δίχως έλεος σε όλα τα σημεία.


Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης