Βενεζουέλα: Νεκρός διαδηλωτής στο Καράκας - Πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Βενεζουέλα: Νεκρός διαδηλωτής στο Καράκας - Πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Είναι το έκτο θύμα της «Δικτατορίας του Μαδούρο» - Δύο αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν και δήλωσαν συγκλονισμένοι

Βενεζουέλα: Νεκρός διαδηλωτής στο Καράκας - Πυροβολήθηκε στο κεφάλι
Νεκρός από σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι έπεσε ένας νεαρός άνδρας στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, σύμφωνα με δύο αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι δήλωσαν συγκλονισμένοι.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, οι ταραχές εναντίον του προέδρου Νίκολας Μαδούρο συνεχίζονται τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οι συγκρούσεις είναι άγριες, καθώς χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν καθημερινά στους δρόμους, αξιώνοντας την παραίτηση του Μαδούρο και τη διεξαγωγή εκλογών.

Κλείσιμο
Εφόσον επιβεβαιωθεί ο θάνατος του νεαρού άνδρα στο Καράκας, θα είναι το έκτο θύμα της «Δικτατορίας του Μαδούρο», όπως την αποκαλούν οι κάτοικοι της χώρας.

Ο Μαδούρο πάντως επιμένει στις καταγγελίες του εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, κάνοντας λόγο για πραξικόπημα οργανωμένο από την Ουάσιγκτον. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και κυρίως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσαν τον πράσινο φως και την έγκρισή τους για μία επονείδιστη πραξικοπηματική διαδικασία εν όψει μίας επέμβασης στην Βενεζουέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βενεζουέλας από το προεδρικό μέγαρο Μιραφλόρες. 

Η καταγγελία ακολούθησε την δήλωση του εκπροσώπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρκ Τόνερ, ο οποίος απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τις αρχές του Καράκας καλώντας τις να σταματήσουν την καταστολή των διαδηλώσεων της αντιπολίτευσης.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης