Τρόμος σε αεροσκάφος: Πετούσαν παρέα με το άψυχο σώμα συνεπιβάτιδάς τους

Τρόμος σε αεροσκάφος: Πετούσαν παρέα με το άψυχο σώμα συνεπιβάτιδάς τους

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε λίγο μετά την απογείωση από διαβητικό σοκ - Το πλήρωμα την κοιτούσε να σβήνει χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι, αφού είχε ξεχάσει την ινσουλίνη της

Τρόμος σε αεροσκάφος: Πετούσαν παρέα με το άψυχο σώμα συνεπιβάτιδάς τους
Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα κατά τη διάρκειας μιας πτήσης από την Αττάλεια με προορισμό τη Μόσχα, όταν υπέστη διαβητικό σοκ, χωρίς δυστυχώς να έχει μαζί της ενέσεις ινσουλίνης που θα μπορούσαν να της σώσουν τη ζωή.

Η 50χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έπαθε την μοιραία κρίση 45 περίπου λεπτά μετά την απογείωση. Το πλήρωμα της Azur Air προσπάθησε να βοηθήσει την γυναίκα που υπέφερε, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού εκείνη είχε ξεχάσει να φέρει μαζί της στην καμπίνα τις ενέσεις ινσουλίνης της.

Κλείσιμο



Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η 50χρονη είχε πάρει τα φάρμακά της μία ώρα πριν από το ταξίδι, και έτσι οι δύο τους ήταν σίγουροι πως όλα θα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της γυναίκας του ήταν χειρότερη απ' ό,τι πίστευαν και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα έντρομα μάτια του συντρόφου της και των συνεπιβατών της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αεροσυνοδοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ξαπλώσουν την νεκρή γυναίκα στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και να την σκεπάσουν με μια κουβέρτα για το υπόλοιπο της πτήσης, που ήταν γύρω στα 40 λεπτά. Ορισμένοι επιβάτες μάλιστα τράβηξαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του αεροσκάφους, τις οποίες δημοσίευσαν - κακώς, σύμφωνα με πολλούς - στις σελίδες τους στα social media.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης