Βίντεο: Η πρώτη αεροπορική επίδειξη στη Βόρεια Κορέα

Βίντεο: Η πρώτη αεροπορική επίδειξη στη Βόρεια Κορέα

Η εκδήλωσης διοργανώθηκε από την Juche Travel Services Air σε συνεργασία με την κορεατική International Travel Company και παρουσιάστηκε ένα σπάνιο στρατιωτικό υλικό

Βίντεο: Η πρώτη αεροπορική επίδειξη στη Βόρεια Κορέα
Όσοι ταξίδεψαν μέχρι τη Βόρεια Κορέα το περασμένο Σαββατοκύριακο (24 – 25 Σεπτεμβρίου) είχαν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό αεροπορικό σόου, καθώς η χώρα φιλοξένησε για πρώτη φορά αεροπορική επίδειξη κατά τη διάρκεια της οποία παρουσιάστηκε ένα σπάνιο στρατιωτικό υλικό.

Το Φεστιβάλ “Air Wonsan” πραγματοποιήθηκε στο καινούριο Διεθνές Αεροδρόμιο Κάλμα όπου συμμετείχαν πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, αλλά και τα πιο σπάνια μαχητικά όπως μαχητικά του κόσμου, όπως είναι τα MiG-29 Fulcrum, Su-25 Frogfoot, Mig -21Bis Fishbed, Mi-8T Hind και Υ-5s.

Η εκδήλωσης διοργανώθηκε από την Juche Travel Services Air σε συνεργασία με την κορεατική International Travel Company. 

Κλείσιμο

«Πήρε τρία χρόνια σκληρής δουλειάς», δήλωσε ο David Thompson της Juche, «αλλά παραδώσαμε αυτά που υποσχεθήκαμε και αυτά που έχουμε δει στην ιστορία των αερομεταφορών» πρόσθεσε.



Την ώρα που οι διεθνείς κυρώσεις περιορίζουν το διεθνές εμπόριο του καθεστώτος, αεροπορικά σόου, όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε φέτος είναι πιθανώς ένας από τους τρόπους για την προσέλκυση τουριστών σε μια χώρα που είναι σχεδόν απρόσιτη για τους ξένους.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης