Γερμανία: Νοσοκόμος παρίστανε τον γιατρό σε κρουαζιερόπλοια επί πέντε χρόνια!

Γερμανία: Νοσοκόμος παρίστανε τον γιατρό σε κρουαζιερόπλοια επί πέντε χρόνια!

Ουδείς κατάλαβε την απάτη του 40χρονου Γερμανού που είχε κουράρει εκατοντάδες ασθενείς με την ιδιότητα του γιατρού - Ελάμβανε μισθό 7.500 ευρώ το μήνα

Γερμανία: Νοσοκόμος παρίστανε τον γιατρό σε κρουαζιερόπλοια επί πέντε χρόνια!
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου την περασμένη εβδομάδα ένας 40χρονος άνδρας, που επί πέντε χρόνια εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοια και παρίστανε τον γιατρό. Ο άνδρας, όπως δήλωσε στον γερμανικό Τύπο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Βερολίνου, είχε σπουδάσει νοσοκόμος, αλλά παρουσιαζόταν με πλαστά πτυχία ως γιατρός και, μάλιστα, αναισθησιολόγος με εμπειρία σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Όλα αυτά τα χρόνια ο ψευτογιατρός, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, έβλεπε εν πλω εκατοντάδες ασθενείς και έκανε διάγνωση, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Berliner Morgenpost ο εκπρόσωπος της εταιρείας κρουαζιερόπλοιων AIDA, Hansjörg Kunze, στα τέλη Νοεμβρίου, η εταιρεία έλαβε μια ειδοποίηση για τον απατεώνα - γιατρό και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο ψευτογιατρός συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο του Βερολίνου, ενώ, είχε μόλις επιστρέψει από κρουαζιέρα στο Μαϊάμι.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι ο απατεώνας γιατρός ελάμβανε μισθό 7.500 ευρώ τον μήνα! Ο ίδιος δήλωσε ότι η εταιρεία του συνεργάζεται στενά με την αστυνομία και παρέχει κάθε βοήθεια στις έρευνές της για να αποκαλυφθεί πώς ο 40χρονος επί τόσα χρόνια τους είχε εξαπατήσει.

Ο Kunze δήλωσε στον γερμανικό Τύπο: «Προφανώς δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε εξαπατηθεί, προς το συμφέρον των πελατών μας θα αξιολογήσουμε γρήγορα τις πληροφορίες που έχουμε και θα παρέχουμε κάθε στήριξη στις ανακριτικές αρχές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης