Bόρεια Κορέα: Τους πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια της ομιλίας του Κιμ Γιονγκ Ουν

Bόρεια Κορέα: Τους πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια της ομιλίας του Κιμ Γιονγκ Ουν

Στρατιωτικοί στην Βόρεια Κορέα αδυνατούν να παρακολουθήσουν τον ηγέτη της χώρας και παίρνουν έναν υπνάκο (και πιθανόν τον δρόμο για την... άλλη ζωή)

Bόρεια Κορέα: Τους πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια της ομιλίας του Κιμ Γιονγκ Ουν
Μία ασυνήθιστη φωτογραφία από τη Βόρεια Κορέα κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Και λέμε ασυνήθιστη γιατί οι στρατιωτικοί που βλέπουμε να έχουν πάρει έναν υπνάκο παρακολουθούν μία ομιλία του μεγάλου ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, κάτι που συνήθως οδηγεί σε αυτόματη «αναχώρηση» από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, οι στρατιωτικοί δεν άντεξαν και το έριξαν στον ύπνο. Κάποιοι πιο προνοητικοί προσπαθούν να κρατηθούν ξύπνιοι παριστάνοντας ότι κρατούν σημειώσεις, κάποιοι άλλοι μιλούν μεταξύ τους και δεν παρακολουθούν, όμως οι περισσότεροι έχουν πέσει στην αγκαλιά του Μορφέα, αφήνοντας την σκέψη του μεγάλου ηγέτη να τους νανουρίζει.

Κλείσιμο




Η συγκεκριμένη ομιλία του Κιμ Γιονγκ Ουν έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου στην Πνονγιάνγκ ενώ το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι η φωτογραφία δόθηκε στην δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, χωρίς περισσότερες εξηγήσεις.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι για αρκετούς που φαίνονται να κοιμούνται αυτή θα είναι και η τελευταία τους, πριν το χέρι του μεγάλου ηγέτη τους οδηγήσει στους τόπους τους χλοερούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης