Πέθανε ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου σε ηλικία μόλις 26 ετών

Πέθανε ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου σε ηλικία μόλις 26 ετών

Ο Pornchai υπέφερε από υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας που σχετίζονταν με τον υπερβολικά ταχύ ρυθμό ανάπτυξής του

Πέθανε ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου σε ηλικία μόλις 26 ετών
Ο Pornchai Saosri, ένας άνδρας 26 ετών από την Ταϊλάνδη, που πιστεύεται πως ήταν ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου, πέθανε λόγω ασθένειας που σχετιζόταν με τον υπερβολικά ταχύ ρυθμό ανάπτυξης του σώματός του, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Pornchai υπέφερε από υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας, καθώς η υπερβολικά γρήγορη ανάπτυξή του είχε καταπονήσει εξαιρετικά το σώμα του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια. 

Ο 26χρονος νοσηλευόταν συχνά στην κλινική του χωριού του ενώ η οικογένειά του είχε απευθύνει πρόσφατα έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει με τα έξοδα νοσηλείας του.

Κλείσιμο
«Θα ήθελα να έχω ένα κρεβάτι με κουμπιά όπως αυτά που έχουν στα νοσοκομεία και χρήματα για να ξεπληρώσω τα χρέη της μητέρας μου που με φροντίζει», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Saosri, του οποίου η κατάσταση είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες.

Ο άτυχος άνδρας που είχε ύψος 2,6 μέτρα δεν είχε διεκδικήσει ποτέ τον επίσημο τίτλο του ψηλότερου άνδρα, ο οποίος ανήκει στον Τούρκο Sultan Kösen που είναι κοντύτερος κατά 7,5 εκατοστά. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης