Στην Ινδονησία ετοιμάζουν φυλακές με φύλακες... κροκόδειλους

Στην Ινδονησία ετοιμάζουν φυλακές με φύλακες... κροκόδειλους

«Δεν μπορείς να δωροδοκήσεις τους κροκόδειλους. Δεν μπορείς να τους πείσεις να επιτρέψουν την απόδραση συγκρατουμένων σου» εξηγεί το σκεπτικό του Ινδονήσιος αξιωματούχος

Στην Ινδονησία ετοιμάζουν φυλακές με φύλακες... κροκόδειλους
Μια ρηξικέλευθη πρόταση κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της δίωξης ναρκωτικών στην Ινδονησία προκειμένου να διασφαλίσει ότι όσοι συλλαμβάνονται και φυλακίζονται για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών δεν πρόκειται ποτέ να δραπετεύσουν.

Σύμφωνα με τον Μπούντι Γουασέσο τη φύλαξη των φυλακών αυτών θα πρέπει να αναλάβουν... κροκόδειλοι!

Το σκεπτικό του είναι ότι οι κροκόδειλοι είναι καλύτεροι φύλακες από τους ανθρώπους γιατί δεν μπορούν να δωροδοκηθούν.

Ο Γουασέσο εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του καθώς ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει σε όλο το αρχιπέλαγος της Ινδονησίας προκειμένο να εντοπίσει τους πιο άγριους κροκόδειλους.

Κλείσιμο
«Δεν μπορείς να δωροδοκήσεις τους κροκόδειλους. Δεν μπορείς να τους πείσεις να επιτρέψουν την απόδραση συγκρατουμένων σου» εξηγεί ο Γουασέσο.

Η Ινδονησία έχει ορισμένους από τους πιο σκληρούς νόμους κατά των ναρκωτικών και το 2013, μάλιστα, έβαλε τέλος στο «μορατόριουμ» για τις εκτελέσεις.

Το σχέδιο πάντως είναι ακόμα σε αρχικά στάδια καθώς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ούτε ο χώρος που θα στηθεί η νέα φυλακή ούτε οι νέοι «φύλακες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης