Μανιτάρι χαρίζει δυνατούς οργασμούς στις γυναίκες, μόνο με την οσμή του!

Μανιτάρι χαρίζει δυνατούς οργασμούς στις γυναίκες, μόνο με την οσμή του!

Πρόκειται για ένα ανώνυμο υποείδος του γένους Dictyophora το οποίο έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα και φύεται σε ηφαιστειογενή πετρώματα

Μανιτάρι χαρίζει δυνατούς οργασμούς στις γυναίκες, μόνο με την οσμή του!
Ένα ασυνήθιστο μανιτάρι που ανακαλύφθηκε το 2001 μπορεί να προκαλέσει ισχυρό οργασμό στις γυναίκες μόνο με την οσμή του, όπως ισχυρίζονται οι δύο επιστήμονες που κατέγραψαν πρώτοι τις περίεργες παρενέργειες του μύκητα και τις δημοσίευσαν στο Διεθνές Περιοδικό για Θεραπευτικά Μανιτάρια.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του ο ιστότοπος www.iflscience.com, πρόκειται για ένα ανώνυμο υποείδος του γένους Dictyophora που έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα και φύεται σε ηφαιστειογενή πετρώματα σχετικά πρόσφατης ηλικίας (600-1000 ετών).

Το περίεργο αυτό μανιτάρι, σύμφωνα με τη μελέτη των επιστημόνων, αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό αφροδισιακό, κυρίως χάρη στην έντονη και ελαφρώς δυσάρεστη μυρωδιά του. Οι δύο επιστήμονες μάλιστα παρείχαν και αποδείξεις για την ασυνήθιστη δράση του  Dictyophora, ζητώντας από εθελοντές να μυρίσουν τον εν λόγω μύκητα ώστε να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικό περιοδικό, το μανιτάρι προκάλεσε έντονο ερεθισμό σχεδόν σε όλες τις γυναίκες που το μύρισαν, ενώ το 50% από αυτές βίωσε αυθόρμητο οργασμό. Οι άνδρες, από την άλλη μεριά, έμειναν τελείως ανεπηρέαστοι από τη μυρωδιά του μύκητα, χαρακτηρίζοντας τη μάλιστα στην πλειοψηφία τους ως αηδιαστική.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης