ΗΠΑ: Έτρεξε 130 χιλιόμετρα σε διάδρομο γυμναστηρίου μέσα σε 12 ώρες!

ΗΠΑ: Έτρεξε 130 χιλιόμετρα σε διάδρομο γυμναστηρίου μέσα σε 12 ώρες!

Mε πολύ κόπο και αρκετό ιδρώτα ο Αμερικανός David Staley παίρνει την θέση του στο βιβλίο Γκίνες και τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που του αναλογούν

ΗΠΑ: Έτρεξε 130 χιλιόμετρα σε διάδρομο γυμναστηρίου μέσα σε 12 ώρες!
Αν θεωρείτε το τρέξιμο στον διάδρομο το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο, ο 30χρονος David Staley από το Κολοράντο σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Και αυτό γιατί έμεινε πάνω σε έναν διάδρομο 12 ολόκληρες ώρες, καλύπτοντας μία απόσταση 81,62 μιλίων (περί τα 130 χιλιόμετρα). Και κερδίζοντας μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, καθώς ξεπέρασε κατά ένα μίλι τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ και φίλο του.

Η κούρσα του πάντως δεν ήταν εύκολη γιατί εκτός των άλλων έπρεπε να ακολουθήσει μια σειρά από αυστηρούς κανόνες, όπως για παράδειγμα ότι απαγορευόταν να κρατηθεί από τα χερούλια του διαδρόμου, ούτε να πατήσει κάποιο από τα κουμπιά της μηχανής. Θα μπορούσε να κάνει ένα μικρό ντους όποτε ήθελε, όμως αυτό θα επέφερε ποινή τόσο στον χρόνο όσο και στην απόσταση που θα κατοχυρωνόταν στο τέλος.

Όπως και να έχει πάντως, το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες έχει μία ακόμα τρελή ιστορία να διηγηθεί στους αναγνώστες του. Ιδίως σε όλους όσους από εμάς έχουμε μετατρέψει τα μεγαλεπήβολα σχέδια ενός διαδρόμου σε μια δυσκίνητη κρεμάστρα ρούχων σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης