Ιράκ: Τζιχαντιστές περιφέρουν σε κλουβιά φυλακισμένους Πεσμεργκά
Τουλάχιστον 17 είναι οι Κούρδοι μαχητές που λέγεται ότι βρίσκονται στα χέρια των ανδρών του Ισλαμικού Κράτους - Μετά τον αποτρόπαιο θάνατο του Ιορδανού πιλότου
Λίγες ημέρες μετά τον φρικιαστικό θάνατο του 26χρονου Ιορδανού πιλότου Μουάζ αλ-Κασάεσμπεχ, ο οποίος πυρπολήθηκε από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ενώ βρισκόταν παγιδευμένος σε κλουβί, ένα ακόμα βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας τη βία των τρομοκρατών.
Σύμφωνα με πλάνα που κυκλοφόρησαν, τουλάχιστον 17 είναι οι Κούρδοι Πεσμεργκά που έχουν πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών, οι οποίοι τους περιέφεραν σαν εκθέματα μέσα σε κλουβιά στους δρόμους του Κιρκούκ στο βόρειο Ιράκ.
Κλείσιμο
Οι κρατούμενοι φορούν πορτοκαλί φόρμες όπως όλοι οι όμηροι των τζιχαντιστών, ενώ γύρω τους δεκάδες είναι οι υποστηρικτές του ΙΚ που φωνάζουν συνθήματα, κρατούν Καλάσνικοφ και υψώνουν το χέρι τους στον ουρανό, ενώ ανεμίζουν σημαίες της οργάνωσης.
Όπως επισημαίνουν διεθνή δίκτυα, η... παρέλαση των κρατουμένων αποτελεί εκδίκηση για τους νεκρούς άνδρες του ΙΚ που έχασαν τη ζωή τους από πυρά Πεσμεργκά, οι οποίοι λέγεται πως έσυραν τις σορούς τους στους δρόμους κουρδικής περιοχής του Ιράκ προ εβδομάδων.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.