Ταϊλάνδη: Υπόδικος αξιωματικός της αστυνομίας με... εκατομμύρια ευρώ

Ταϊλάνδη: Υπόδικος αξιωματικός της αστυνομίας με... εκατομμύρια ευρώ

Πρόκειται για το στρατηγό Πονγκπάτ Τσαγιαπάν, ο οποίος κατηγορείται για lese majeste -εσχάτη προδοσία μέσω εξύβρισης του βασιλιά

Ταϊλάνδη: Υπόδικος αξιωματικός της αστυνομίας με... εκατομμύρια ευρώ
Ένα ποσό μεγαλύτερο από ένα δισεκατομμύριο μπατ (περίπου 24,1 εκατ. ευρώ) βρήκαν αστυνομικοί που διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι ενός ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος έχει συλληφθεί για μια άσχετη υπόθεση, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνα στο σπίτι του στρατηγού Πονγκπάτ Τσαγιαπάν, ο οποίος κατηγορείται για lese majeste -εσχάτη προδοσία μέσω εξύβρισης του βασιλιά- όταν ανακάλυψαν το τεράστιο ποσό αυτό.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις αρχές, έχει ήδη αρχίσει έρευνα σχετικά με το πώς ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας αυτός κατάφερε να συγκεντρώσει τέτοια περιουσία.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Thai PBS, οι αστυνομικοί βρήκαν τα μετρητά ανάμεσα σε άλλα πολύτιμα αντικείμενα, φυλαχτά του Βούδα και εκχωρητήρια γης.

Τα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για lese majeste στην Ταϊλάνδη αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης 3 ετών έως και κάθειρξης 15 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης