Βγήκε γυμνή στη Νέα Υόρκη, αλλά σχεδόν κανείς δεν το παρατήρησε!

Βγήκε γυμνή στη Νέα Υόρκη, αλλά σχεδόν κανείς δεν το παρατήρησε!

Η καλλιτέχνης που ζωγράφισε ένα τζιν παντελόνι στο σώμα της κοπέλας έκανε, προφανώς, καλή δουλειά!

Βγήκε γυμνή στη Νέα Υόρκη, αλλά σχεδόν κανείς δεν το παρατήρησε!
Μπορεί μια πανέμορφη, ξανθιά γυναίκα να βγήκε γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάνοντας βόλτες σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, ωστόσο, μόνο ένας από τους ανθρώπους που συνάντησε στο πέρασμά της, την είδε και της έδωσε σημασία!

Όχι, ο αντρικός πληθυσμός δεν είναι πλέον αδιάφορος μπροστά στη θέα του γυμνού κορμιού μιας όμορφης γυναίκας, αλλά η καλλιτέχνης που ζωγράφισε ένα τζιν παντελόνι στο σώμα της κοπέλας έκανε -προφανώς- καλή δουλειά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ένα ανάλογο «πείραμα», ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το βίντεο της ομάδας Model Pranksters  που αναρτήθηκε στο YouΤube, το μοντέλο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο!

Κλείσιμο
Σκοπός του πειράματος ήταν να δείξει αν και πόσο παρατηρητικοί είναι οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, ωστόσο, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, η «πρωταγωνίστρια» κατάφερε να μπει ακόμη και μέσα σε ένα κατάστημα ρούχων και να ρωτήσει μια υπάλληλο αν  μπορεί να βρει ένα τζιν, ίδιο με αυτό που «φορούσε», χωρίς εκείνη να αντιληφθεί τίποτα.

Τελικά, μόνο ένας άντρας στο μετρό της πόλης «είδε» το body-painting και άρχισε να φωτογραφίζει τα γυμνά οπίσθια του μοντέλου...













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης