Όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται έξω από τηνΑγία Σοφία, μετά το «πράσινο φως» του Συμβουλίου της Επικρατείας που ανοίγει τον δρόμο για τημετατροπή της σε τζαμί.
Όπως δείχνει και η εικόνα από το σημείο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ερντογάν, που δημοσίευσε στο twitter το προεδρικό διάταγμα, πολλοί Τούρκοι κρατώντας τουρκικές και οθωμανικές σημαίες και πανηγυρίζουν τις εξελίξεις. Κάποιοι απ' αυτούς τραγουδούσαν «Αλλάχ Άκμπαρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος»).
Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί που έχουν τοποθετήσει εμπόδια και απαγορεύσουν την είσοδο στο μνημείο.
LIVE: Beauty shot of Hagia Sophia as court ruled its conversion to mosque
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.