Ο Αστέρας Βουλιαγμένης γίνεται το πρώτο «Four Seasons» της Ελλάδας

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης γίνεται το πρώτο «Four Seasons» της Ελλάδας

Δίπλα στα κρυστάλλινα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και με την ολοκλήρωση του σχεδίου εκτεταμένης ανακαίνισης, αναμένεται η έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου «Four Seasons Astir Palace Athens»

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης γίνεται το πρώτο «Four Seasons» της Ελλάδας
Η Four Seasons Hotels and Resorts, η κορυφαία ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., ηγέτιδα δύναμη στον χώρο του πολυτελούς τουρισμού στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη λειτουργία της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας Four Seasons στην Ελλάδα, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με την ολοκλήρωση της εκτεταμένης αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την άνοιξη του 2018. 

Στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρα (16 μίλια) νότια της Αθήνας και 24 χιλιόμετρα (15 μίλια) από τον αερολιμένα Αθηνών, δίπλα στη φυσικής ομορφιάς ακτογραμμή του Αιγαίου, το νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με την υπογραφή της Four Seasons για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο εμβληματικός Αστέρας Βουλιαγμένης κατεξοχήν προτιμάται από τη διεθνή και παγκόσμια ελίτ.

Κλείσιμο
Εκτός από το ξενοδοχείο, η χερσόνησος που εκτείνεται σε 300 περίπου στρέμματα πευκόφυτης έκτασης, περιλαμβάνει πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων του Matsuhisa Athens by Nobu, της Μαρίνας Βουλιαγμένης, του Astir Beach, ενός καινοτόμου concept παραλίας, και πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες.

«Ο Αστέρας Βουλιαγμένης αποτελούσε ανέκαθεν έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό-ορόσημο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μία από τις πλέον ειδυλλιακές τοποθεσίες στην Ελλάδα», αναφέρει ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. «Είμαστε προσηλωμένοι στην αξιοποίηση της ιστορικής κληρονομιάς και στην ανάδειξη του Αστέρα Βουλιαγμένης σε έναν κορυφαίο προορισμό παγκοσμίου κλάσης. Το σχέδιο ανάπλασης περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, τη σημαντική αναβάθμιση της Μαρίνας Βουλιαγμένης, την ανακαίνιση του Astir Beach, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών και τη δημιουργία πάρκου αναψυχής. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε στενά με τη Four Seasons, κυρίαρχη ξενοδοχειακή αλυσίδα παγκοσμίως, σε έναν από τους βασικούς πυλώνες του σχεδίου ανάπλασης, στην αναβάθμιση και διαχείριση του ξενοδοχείου, δημιουργώντας νέο ορόσημο για τα ξενοδοχεία πολυτελείας στη χώρα μας».

«Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, η Ελλάδα είχε εδώ και καιρό προσελκύσει το ενδιαφέρον της Four Seasons και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την είσοδό μας στη σημαντική αυτή αγορά σε συνεργασία με την Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», αναφέρει ο J. Allen Smith, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Four Seasons Hotels and Resorts. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό γαλήνης δίπλα στη θάλασσα και εύκολης πρόσβασης στο κέντρο της πόλης, ιδανικό προορισμό για ταξίδια τόσο αναψυχής όσο και επαγγελματικού χαρακτήρα, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Αστήρ Παλάς και να παρουσιάσουμε τη Four Seasons στην Ελλάδα, προσφέροντας μια ξενοδοχειακή εμπειρία παγκοσμίας κλάσης που χαρακτηρίζεται από ένα προϊόν υψηλού επιπέδου και εξατομικευμένες Four Seasons υπηρεσίες».  

Για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα επενδυθούν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μεταξύ άλλων περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή bungalows, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, infinity pools, παραλίες, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου και πολλά ακόμη. Με τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων από τη Meyer Davis Studio, το έργο είναι εμπνευσμένο σε σημαντικό βαθμό από την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και την τοπική κουλτούρα. Αφομοιώνει δε ένα σύγχρονο αλλά και, παράλληλα, διαχρονικό ύφος πολυτελούς σχεδίασης, με μοναδική προσήλωση στη λεπτομέρεια, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Επιλεγμένοι χώροι εστίασης, με την υπογραφή του Martin Brudnizki Design Studio, θα εισάγουν νέες εμπειρίες από τοπικές και διεθνείς κουζίνες ενισχύοντας τη γαστρονομική ταυτότητα του Αστέρα. 

Η Four Seasons Hotels and Resorts ιδρύθηκε το 1960 με στόχο τη παροχή και τη βελτιστοποίηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας μέσω της συνεχούς καινοτομίας και των υψηλότερων ξενοδοχειακών προδιαγραφών. Η Four Seasons που διαχειρίζεται επί του παρόντος 106 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε μεγάλα αστικά κέντρα και τουριστικά θέρετρα σε 44 χώρες, και με πάνω από 50 υπό σχεδιασμό ή ανάπτυξη έργα, κατατάσσεται συνεχώς μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως και των πιο διακεκριμένων brands σε ψηφοφορίες αναγνωστών, ταξιδιωτικές κριτικές και βραβεία στο κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης