Lefko beach bar: Μια...όαση χαλάρωσης στην Τήνο

Lefko beach bar: Μια...όαση χαλάρωσης στην Τήνο

Υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες, ευγενέστατο προσωπικό, άψογο service και επιλεγμένες μουσικές

Lefko beach bar: Μια...όαση χαλάρωσης στην Τήνο
Το Lefko beach bar βρίσκεται στην παραλία του Αγ.Ρωμανού, νοτιοδυτικά του νησιού και σε απόσταση 7km από τη χώρα της Τήνου. Καθημερινά από τις 9:30 το πρωί, σας προδιαθέτει για απόλυτη χαλάρωση, αφού κάνετε τη βουτιά σας στα καταγάλανα νερά και ηλιοθεραπεία στις άνετες ξαπλώστρες και στα sun beds. 



Κλείσιμο
Με πρωταγωνιστή το λευκό χρώμα η κομψή διακόσμηση του beach bar δένει εξαιρετικά με το γαλάζιο του πελάγους. Υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες, ευγενέστατο προσωπικό, άψογο service και επιλεγμένες μουσικές. 

Οι προτάσεις του καταλόγου δίνουν έμφαση και στο Τηνιακό παραδοσιακό στοιχείο σε συνδυασμό με άψογο καφέ, δροσιστικά ροφήματα, εκλεπτυσμένα cocktails, χορταστικά snacks και φρουτοσαλάτες , συντροφιά με τους ήχους  lounge μουσικής,  το Lefko υπόσχεται  να ανταμείψει την επιλογή όλων των  επισκεπτών.



Το ολοκαίνουργιο Lefko beach bar διαφέρει. Η λεπτή και υψηλή αισθητική τόσο του χώρου όσο και των παροχών του, το κάνει  να ξεχωρίζει σαν όαση σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το Lefko υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές στις καλοκαιρινές σας διακοπές.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης