ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
TripAdvisor: Ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της Βρετανίας;

TripAdvisor: Ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της Βρετανίας;

Το λεγόμενο customer feedback έφερε στην πρώτη θέση της Βρετανίας και στη δεύτερη του κόσμου το Midsummer House

TripAdvisor: Ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της Βρετανίας;
Το εστιατόριο του σεφ Ντάνιελ Κλίφορντ ήρθε πρώτο στη λίστα του TripAdvisor για τις επιλογές των ταξιδιωτών, όσο αφορά τα εστιατόρια στη Βρετανία.

Για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια κάντε κλικ
εδώ

Σε αυτήν λήφθηκαν υπ' όψιν οι αξιολογήσεις χρηστών από όλο τον κόσμο, οι οποίες έφεραν το Midsummer House, που βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, στη δεύτερη θέση παγκοσμίως, πίσω από το ισπανικό El Celler de Can Roca στη Χιρόνα.
Κλείσιμο


Ο βραβευμένος με δυο αστέρια Μισελέν σεφ δήλωσε γι' αυτό το επίτευγμα: «Το γεγονός πως αυτό το βραβείο βασίζεται στη γνώμη των πελατών, μας κάνει τόσο χαρούμενους, καθώς πασχίζουμε το εστιατόριό μας στο Κέιμπριτζ να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε όλους!».




Πέρα από την ποιότητα του φαγητού, το Midsummer House, κερδίζει και στο θέμα της τιμής. Μετά από σύγκριση των καταλόγων των πρώτων δέκα εστιατορίων της λίστας, κατατάσσεται στη δεύτερη θέση των φτηνότερων, πίσω από το Adam's στο Μπέρμινγκχαμ.



Στη λίστα μεταξύ άλλων βρίσκεται και το Le Gavroche του Μισέλ Ρου ενώ στη δεύτερη θέση της βρετανικής λίστας βρίσκεται το Hospital Road του διάσημου και από την τηλεόραση σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης