Ματιά στο μέλλον: Θα πηγαίνεις φωτογραφία του ατόμου που ποθείς και θα στο φτιάχνουν ρομπότ του σεξ!
Οι κλώνοι-ρομπότ θα έχουν παλμό και αληθοφανή αίσθηση ανθρωπίνου δέρματος, ενώ θα αντιγράφουν ακόμα κ την προσωπικότητα του ατόμου, που θα «παριστάνουν»
Ρομπότ του σεξ, τα οποία θα είναι κλώνοι του ατόμου που ποθεί ο εκάστοτε πελάτης, αναμένεται να είναι το νέο κατόρθωμα της τεχνολογίας.
Οι κλώνοι-ρομπότ θα έχουν παλμό και αληθοφανή αίσθηση ανθρωπίνου δέρματος, ενώ θα αντιγράφουν ακόμα κ την προσωπικότητα του ατόμου, που θα «αναπαριστούν».
Κλείσιμο
Για τη δημιουργία του ρομπότ φαίνεται πως θα αρκεί μονάχα μια φωτογραφία του αντικειμένου του πόθου του εκάστοτε πελάτη.
Ο συγγραφέας του «Love and Sex with Robots», David Levy δήλωσε πως: «Μόλις η τεχνολογία και ολόκληρο το σύστημα της παραγωγής και παραγγελίας τέτοιων προϊόντων αναπτυχθεί, τότε δεν θα μπορείς να σταματήσεις τον πρώην σύντροφό σου από το να παραγγείλει ένα ρομπότ, το οποίο θα μοιάζει με εσένα, θα έχει το ίδιο μέγεθος με εσένα και την ίδια φωνή με εσένα
».
Αν και οι ειδικοί εικάζουν πως απέχουμε δεκαετίες από την πραγματοποίηση ενός τέτοιου σεναρίου, η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία που αφορά το σεξ αναπτύσσεται ταχύτατα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους