Lenovo Phab: Mε οθόνη 7 ιντσών και τιμή πρόκληση

Lenovo Phab: Mε οθόνη 7 ιντσών και τιμή πρόκληση

Ο πόλεμος των... ιντσών καλά κρατεί στα κινητά, με τη Lenovo να φθάνει στις 7 ίντσες με το νέο Phab

Lenovo Phab: Mε οθόνη 7 ιντσών και τιμή πρόκληση
Aν και η Apple με το SE έδειξε ότι υπάρχει ακόμα αγοραστικό κοινό που δεν χρειάζεται μεγάλα τηλέφωνα, είναι σίγουρο ότι το trend της αγοράς είναι η διαρκής αύξηση των διαστάσεων της οθόνης. Και σ' αυτό έρχεται να απαντήσει η Lenovo που με το Phab φτάνει πλέον στις 7 ίντσες (δεν ξεχνάμε βεβαίως και το Galaxy Note που ξεκίνησε όλη την ιστορία των phablets).

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία εντυπωσιακή συσκευή, η οποία με κύριο όπλο την τεράστια οθόνη καταφέρνει να ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στα μεσαίας κατηγορίας specs και την εξαιρετική τιμή.

Πέρα από την εντυηπωσιακή οθόνη, ανάλυσης μόλις 720p, υπάρχει ένας επεξεργαστής Snapdragon 410, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (και με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD). Σε ότι αφορά τις κάμερες υπάρχει μία πίσω στα 13 ΜΡ και μία εμπρός στα 5 ΜΡ ενώ το τηλέφωνο υποστηρίζει και δίκτυα 4G LTE.

To λειτουργικό που τρέχει είναι το Android 5.1 Lollipop ενώ χάρη σε μία ειδική εφαρμογή, η οθόνη και τα εικονίδια μπορούν να... συρρικνωθούν και να προσαρμοστούν σε ανθρώπους που δεν έχουν μεγάλα χέρια. Τέλος η μπαταρία που συνοδεύει την συσκευή είναι στα ικανοποιητικά για αυτό το μέγεθος 4.250mAh.

Αφήσαμε τα καλύτερα για το τέλος, μιας και η εντυπωσιακή αυτή συσκευή με την τεράστια οθόνη θα κοστίζει στην Ινδία όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μόλις 185 δολάρια. Τιμή πραγματικά εκπληκτική για το μέγεθος και τις εντυπώσεις που δημιουργεί και που -αν και εφ' όσον έρθει και στην Ευρώπη- το καθιστά ικανό να κλέψει τις εντυπώσεις στην αγορά της μεσαίας κατηγορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης