Tablet φτιαγμένο να αντέχει στα δύσκολα από τη Dell

Tablet φτιαγμένο να αντέχει στα δύσκολα από τη Dell

Δεν φοβάται νερό, σκόνη, άμμο, πτώσεις και ακραίες θερμοκρασίες, διαθέτει οθόνη που διευκολύνει την ανάγνωση σε εξωτερικούς χώρους και λειτουργία αφής η οποία επιτρέπει τη χρήση με γάντια

Tablet φτιαγμένο να αντέχει στα δύσκολα από τη Dell
Το νέο Latitude 12 Rugged Tablet είναι σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να μένουν σε επαφή με την τεχνολογία ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες, με μια συσκευή που μπορεί να αντέξει νερό, σκόνη, άμμο, πτώσεις και ακραίες θερμοκρασίες.

Το Latitude 12 Rugged Tablet διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11,6 ιντσών με τεχνολογία Direct-View, που διευκολύνει την ανάγνωση σε εξωτερικούς χώρους και λειτουργία αφής η οποία επιτρέπει τη χρήση με γάντια. Για επίτευξη μέγιστης απόδοσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, είναι εξοπλισμένο με την τέταρτη γενιά του συστήματος θερμικής διαχείρισης QuadCool, καθώς και ισχυρούς, αλλά και ενεργειακά αποδοτικούς, επεξεργαστές Intel Core M 5ης γενιάς. 

Κλείσιμο
Για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης, το Rugged Tablet ενσωματώνει, επίσης, μονάδα αποθήκευσης solid state με χωρητικότητα μέχρι 512 Gb. Το ειδικών προδιαγραφών tablet της Dell προσφέρει συνολική διασφάλιση των δεδομένων, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια του hardware, μέσω του Dell Data Protection και των συστημάτων Intel vPro και Intel TPM 1.2. 

 

Η τεχνική υποστήριξη της Dell είναι επίσης διαθέσιμη προαιρετικά, συμπεριλαμβανόμενης της υποστήριξης ProSupport Plus για PCs και tablets, η οποία συνδυάζει πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, επιδιόρθωση βλαβών από ατυχήματα, αλλά και προληπτική παρακολούθηση για αυτοματοποιημένη πρόληψη και επίλυση δυσλειτουργιών.

Ακόμα, διαθέτει ένα ανθεκτικό σύστημα docking, για σύνδεση με αρθρωτά υποσυστήματα, όταν αυτή είναι απαραίτητη, αλλά και τη δυνατότητα χρήσης με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως docking station γραφείου και συσκευές αυτοκινήτου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για το Rugged Tablet διαθέτει προσαρμοζόμενο RGB φωτισμό και προστασία επιπέδου IP-65, με την οποία καθίσταται επίσης ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης