Ήθελε να διώξουν τον Κόμπι ο Χάουαρντ!

Ήθελε να διώξουν τον Κόμπι ο Χάουαρντ!

Την απαίτηση από τους Λέικερς να διώξουν τον Κόμπι Μπράιαντ είχε ο Ντουάιτ Χάουαρντ για να ανανεώσει με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Σταμάτησε η διαρροή στον κόλπο του Μεξικού
Ήθελε να διώξουν τον Κόμπι ο Χάουαρντ!
Ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Κόμπι Μπράιαντ δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων στη διάρκεια της συνύπαρξής τους στους Λέικερς ήταν γνωστό. Όμως ο «σούπερμαν» έφτασε στο σημείο να θέτει σαν όρο για την παραμονή του στην ομάδα με την υπογραφή νέου συμβολαίου την αποδέσμευση του Κόμπι Μπράιαντ ή έστω την περιθωριοποίησή του.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, στις συζητήσεις που είχε ο Χάουαρντ με τη διοίκηση των Λέικερς ζήτησε να χρησιμοποιηθεί ένας όρος για να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του 35χρονου ηγέτη της ομάδας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά τον Απρίλιο (ρήξη αχιλλείου).

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης των Λέικερς, Τζιμ Μπας, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την «τρελή» απαίτηση του σέντερ που τελικά κατέληξε στους Ρόκετς. «Ο Ντουάιτ δεν ήθελε να παίξει για άλλα δύο ή τρία χρόνια με τον Κόμπι. Κι εγώ αποφάσισα να στηρίξω τον τελευταίο, λόγω της ιστορίας που έχει στην ομάδα μας», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης