Μπορεί ο Μπράντον Τόμας να μην αγωνίζεται πολύ φέτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στα μέσα της σεζόν, όμως εκτός γηπέδου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.
Σε λίγες εβδομάδες, θα αποκτήσει τον πρωτότοκο γιό του μαζί με την αγαπημένη του, Εύη, με την ανυπομονησία τους να μην μπορεί να κρυφτεί. Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν και έδειξαν πόσο περιμένουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.
Η Εύη με φουσκωμένη κοιλιά και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ να τη φιλάει, αποτελεί μία εικόνα που αποτυπώνει την αφοσίωση και τον έρωτα του ζεύγους.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι