Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική πολιτική «ξεπέρασε και τη χούντα»

Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική πολιτική «ξεπέρασε και τη χούντα»

«Κανείς δεν τόλμησε να κάνει αυτά που κάνει τώρα ο Τσίπρας, ούτε στη Χούντα, ούτε οι δωσίλογοι στους Γερμανούς» - «Δεν έχει ξαναγίνει πιο ακραία παραχώρηση κυβέρνησης σε δανειστές»

Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική πολιτική «ξεπέρασε και τη χούντα»
Με σκληρά λόγια καταφέρθηκε κατά του πρώην κόμματός του ο Αλέκος Αλαβάνος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική πολιτική «ξεπέρασε και τη χούντα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ είπε χαρακτηριστικά: 
«Κανείς δεν τόλμησε να κάνει αυτά που κάνει τώρα ο Τσίπρας, ούτε στη Χούντα, ούτε οι δωσίλογοι στους Γερμανούς. Δεν έχει ξαναγίνει πιο ακραία παραχώρηση κυβέρνησης σε δανειστές, ακόμη και όταν ήμασταν και πάλι υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο».

«Να λέμε την αλήθεια, να μη φοβόμαστε να κάνουμε μια σύγκριση» συνέχισε την επίθεση του κατά του κυβερνώντος κόμματος και τόνισε: «Αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη και από Χούντα».
Κλείσιμο

Σχετικά με το ότι έχουν προσχωρήσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ αυτό που είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγκατέλειψε τη ριζοσπαστική κοινωνική του πολιτική αλλά είχε κάποιο όριο…».

Μάλιστα, διερωτήθηκε: «Απορώ γιατί γίνονται συζητήσεις για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ανασχηματισμός να γίνει, θα αλλάξει τίποτα;».

«Αν υπάρχει κάποιος που έχει συνείδηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να παραιτηθεί, να σκύψει το κεφάλι, να ζητήσει συγγνώμη και να πάει σπίτι του, κλείνοντας παράθυρα και πόρτες», επισήμανε με νόημα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης