Ένωση Κεντρώων: Το plan X του Βαρουφάκη θα προκαλούσε τη θεωρία του χάους

Ένωση Κεντρώων: Το plan X του Βαρουφάκη θα προκαλούσε τη θεωρία του χάους

Απαντήσεις από τον Τσίπρα εξακολουθεί να ζητά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη - «Υπάρχουν πολίτες από πίσω κ. Τσίπρα, δεν είναι VideoGame η πολιτική» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Ένωση Κεντρώων: Το plan X του Βαρουφάκη θα προκαλούσε τη θεωρία του χάους
Απαντήσεις για το Plan X που αποκάλυψε ο Γιάνης Βαρουφάκης επιμένει να ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα η Ένωση Κεντρώων.

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη επισημαίνει ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ «με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που διέδιδε» θα προκαλούσε την ενεργοποίηση της θεωρίας του Χάους.

«Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει για όλα αυτά ή θα παραμείνει αμέτοχος και θα συνεχίσει να εκτίθεται για τις επιλογές του; Υπάρχουν πολίτες από πίσω κ. Τσίπρα, δεν είναι VideoGame η πολιτική» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται συχνά λόγος για το PLAN X. Εκείνη την περίοδο να θυμίσουμε πως ακούγονταν και θεωρίες Παιγνίων αλλά και άλλες πιθανοθεωρητικές μελέτες που ήθελε να εφαρμόσει ο τέως Υπουργός Οικονομικών. Δεν μίλησε όμως ποτέ για την γνωστή θεωρία του Χάους, γιατί αυτό θα προκαλούσε ο κ. Βαρουφάκης με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που διέδιδε. Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει για όλα αυτά ή θα παραμείνει αμέτοχος και θα συνεχίσει να εκτίθεται για τις επιλογές του; Υπάρχουν πολίτες από πίσω κ. Τσίπρα, δεν είναι VideoGame η πολιτική.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης