Δίπλα - δίπλα Κυριάκος και Ντόρα στην χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή

Δίπλα - δίπλα Κυριάκος και Ντόρα στην χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή

Συνομιλούσαν συχνά κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης - Δεν έχω αμφιβολία τι έκανε στο παραβάν, είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Δίπλα - δίπλα Κυριάκος και Ντόρα στην χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή
Δίπλα - δίπλα στο πρώτο έδρανο της πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας
βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο
Κυριάκος Μητσοτάκης και η
Ντόρα Μπακογιάννη
Κλείσιμο
. Κατά την διάρκεια της πολύωρης συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, οι δυο τους συνομιλούσαν συχνά, ενώ και οι δυο υπερψήφισαν το νομοσχέδιο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την έναρξη της προεκλογικής διαδικασίας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξαν φήμες πως η Ντόρα Μπακογιάννη δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του αδερφού της, αλλά τον
Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο ίδιος ο Κυριάκος σε τηλεοπτική συνέντευξή του τότε, είχε δηλώσει πως για το τι θα πράξει θα πρέπει να ερωτηθεί η ίδια και πως δεν θέλει να μεταφέρει δημοσίως «ενδοοικογενειακές διαφωνίες».

Πάντως, σε συνέντευξή του μόλις χθες, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως δεν έχει «αμφιβολία τι έκανε η Ντόρα στο παραβάν», αλλά δεν επιζητεί «δημόσιες στηρίξεις». «Βεβαίως θα με στηρίξει η Ντόρα», συμπλήρωσε εν όψει του β' γύρου στις 10 Ιανουαρίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη στην χθεσινή συνεδρίαση



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης