Ένα λεπτό με το ρολόι διήρκεσε η «συνάντηση» Ζωής-Παυλόπουλου!

Ένα λεπτό με το ρολόι διήρκεσε η «συνάντηση» Ζωής-Παυλόπουλου!

Η πρόεδρος της Βουλής πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραδώσει στον Προκόπη Παυλόπουλο τον φάκελο με τα αποτελέσματα των εκλογών στο οποίο εισήλθε βιαστικά με το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο και έφυγε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Ένα λεπτό με το ρολόι διήρκεσε η «συνάντηση» Ζωής-Παυλόπουλου!
Όσοι περίμεναν ένα γκραν φινάλε, αντίστοιχο με την μέχρι τώρα πορεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην θητεία της ως Προέδρου της Βουλής, μάλλον απογοητεύτηκαν.

Η παράδοση του φακέλου με τα αποτελέσματα των εκλογών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο έγινε σχεδόν εν κρυπτώ, διεκδικώντας χωρίς αμφιβολία την πιο... σύντομη δημόσια εμφάνιση της Ζωής στην πολιτική της καριέρα τα τελευταία χρόνια. 

Κλείσιμο


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μόλις και μετά βίας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ενεχείρησε στον κ. Παυλόπουλο τον φάκελο. «Γεια σας, σας δίνω το φάκελλο με τα αποτελέσματα» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αποχώρησε χωρίς άλλη συζήτηση από το γραφείο του.

Η «συνάντηση» ήταν τόσο σύντομη που ακόμα και οι φωτογράφοι μετατράπηκαν σε... παπαράτσι για να απαθανατίσουν ένα στιγμιότυπο, χωρίς όπως φαίνεται να καταφέρουν ούτε και αυτό (εξ ου και η χρήση φωτογραφίας αρχείου) 



Το προηγούμενο διάστημα η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Παυλόπουλος είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Η πρόεδρος της Βουλής είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στάση που τήρησε κατά την διάλυση της Βουλής και την προκύρηξη των εκλογών. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης