Δεν... χάνει την όρεξη για αστεία ο Γιούνκερ!

Δεν... χάνει την όρεξη για αστεία ο Γιούνκερ!

Ο πρόεδρος της Κομισιόν θέλει να δει τον Τσίπρα με γραβάτα, και το... «επιχειρεί» όποτε έχει την ευκαιρία

Δεν... χάνει την όρεξη για αστεία ο Γιούνκερ!
Μπορεί οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα να βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο, με την κατάσταση να είναι πλέον οριακή, όμως υπάρχει τουλάχιστον ένας από τους «κύριους παίκτες» που δεν χάνει ούτε το κέφι του, ούτε τη διάθεσή του.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που μας έχει μεν συνηθίσει στη διαχυτικότητα, αλλά κάθε φορά βρίσκει κάτι καινούριο να κάνει και να μας εκπλήξει. Αυτή τη φορά, κατά την έναρξη των εργασιών στη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα και την προσέλευση των ηγετών, ο Γιούνκερ συναντήθηκε με τον Τσίπρα, ο οποίος όπως πάντα, δεν φορούσε γραβάτα... Ο πρόεδρος της Κομισιόν όμως φαίνεται πως ντε και καλά θέλει να δει τον πρωθυπουργό να τη φορά , γι' αυτό και έκανε «πρόβα», βάζοντας τη δική του πάνω από το κουστούμι του Αλέξη Τσίπρα! 

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν η κίνηση αυτή σχετίζεται καθόλου με την δήλωση-δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα πως θα φορέσει γραβάτα όταν κουρευτεί το ελληνικό χρέος, όταν είχε πρωτο-εκλεγεί, αν και το πρόσωπο του πρωθυπουργού δεν δείχνει πως το πολυ-διασκεδάζει..


Κλείσιμο

Την φωτογραφία δεν παρέλειψε να σχολιάσει και ο δημοσιογράφος των Financial Times Peter Spiegel, που έγραψε στο Twiiter: «Φαίνεται πως ο Γιούνκερ έχει απρόσμενα κι άλλες απαιτήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα».


Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές διαχυτικές στιγμές του προέδρου της Κομισιόν με έλληνες πολιτικούς: 

Η πρώτη συνάντηση Γιούνκερ - Τσίπρα, αφότου εξελέγη πρωθυπουργός


Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο:


Με τον Γιάννη Στουρνάρα:


Με τον Αντώνη Σαμαρά: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης