Δημοψήφισμα αν τα «σπάσουμε» με τους εταίρους προτείνει ο Χρυσόγονος

Δημοψήφισμα αν τα «σπάσουμε» με τους εταίρους προτείνει ο Χρυσόγονος

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε «ανανέωση της λαϊκής εντολής όχι απαραιτήτως με τη μορφή εκλογών» σε αυτή την περίπτωση

Δημοψήφισμα αν τα «σπάσουμε» με τους εταίρους προτείνει ο Χρυσόγονος
Την άποψη ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να προχωρήσει σε δημοψήφισμα σε περίπτωση κατά την οποία η διαπραγμάτευση με τους εταίρους δεν καταλήξει σε συμφωνία διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

«Θα πρέπει να αναζητηθεί ανανέωση της λαϊκής εντολής όχι απαραιτήτως με την μορφή εκλογών, θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα. Εάν δηλαδή οι εταίροι σου πουν ότι αυτό είναι και δεν σου δίνουμε τίποτα άλλο και η εναλλακτική είναι ότι σου έχουν στραγγίξει τη ρευστότητα και λοιπά και λοιπά από εκεί και πέρα νομίζω ότι πρέπει την ευθύνη τελικά να την αναλάβει ο κυρίαρχος λαός» ανέφερε ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Όπως είπε εκφράζει την προσωπική του άποψη, καθώς «δεν είναι κάτι που έχει προκύψει μέσα από αποφάσεις συλλογικών οργάνων του κόμματος, δεν έχει συζητηθεί και δεν χρειάστηκε να συζητηθεί και ελπίζω να μην χρειαστεί να συζητηθεί».

Κλείσιμο
Αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν προεκλογικά υποστήριξε ότι «είπαμε ότι θα πάμε σε μια σκληρή διαπραγμάτευση, ότι αυτό είναι το plan a αφήνοντας να εννοηθεί ότι η περίπτωση του δημοψηφίσματος θα κινητοποιηθεί μόνο εάν αυτό το πλάνο δεν ευδοκιμήσει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης