Διαψεύδει ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι μίλησε για μεταρρυθμίσεις με «στρατιωτικό νόμο»

Διαψεύδει ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι μίλησε για μεταρρυθμίσεις με «στρατιωτικό νόμο»

Ζητά από την εφημερίδα «La Libre Belgique» να ανασκευάσει το δημοσίευμά της

Διαψεύδει ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι μίλησε για μεταρρυθμίσεις με «στρατιωτικό νόμο»
Να ανασκευάσει η βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» το δημοσίευμά της, στο οποίο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εμφανίζεται να μιλά για την ανάγκη «στρατιωτικού νόμου», προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε επιστολή που απέστειλε στον διευθυντή της εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις και τονίζει πως «η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες».

Κλείσιμο
«Η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις δεν περιποιεί τιμή στην εφημερίδα σας» προσθέτει και ζητά να δημοσιευτεί η διόρθωση τόσο στην έντυπη έκδοση, όπου δημοσιεύθηκε το θέμα, όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.

Ο κ. Μητσοτάκης απέστειλε μάλιστα επιστολή και στον πρόεδρο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας, όπου, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για βάναυση διαστρέβλωση των λεγομένων του: «Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 29ης Οκτωβρίου της εν λόγω εφημερίδας, παρουσιάζομαι να κάνω λόγο για "εφαρμογή στρατιωτικού νόμου", κάτι που προφανώς ούτε είπα ποτέ ούτε θα διανοούμουν να εκστομίσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης