Τη δική της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης απέκτησε η Τέιλορ Σουίφτ

Τη δική της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης απέκτησε η Τέιλορ Σουίφτ

Για να δημιουργήσει την εφαρμογή, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τη Glu Mobile

Τη δική της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης απέκτησε η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ νοιάζεται πάντα για τους θαυμαστές της και τώρα τους δίνει την ευκαιρία να την πλησιάσουν περισσότερο από ποτέ με την κυκλοφορία μιας νέας πλατφόρμας ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης.

Το «Swift Life» σύντομα θα κυκλοφορήσει σε μορφή beta σε συγκεκριμένες περιοχές και το λανσάρισμά του σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται πριν από το τέλος του έτους. Για να δημιουργήσει την εφαρμογή, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τη Glu Mobile, η οποία στο παρελθόν έχει δημιουργήσει παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα για διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Κέιτι Πέρι.

Κλείσιμο
Η εφαρμογή είναι παρόμοια με το Instagram και το Snapchat, αλλά σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου γύρω από την Τέιλορ Σουίφτ και την κοινότητά των θαυμαστών και θαυμαστριών της, τους «Swifties». Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν streaming μουσικής, μηνύματα, «Taymojis» (Emojis), φωτογραφίες και πολλά άλλα.

«Συνεργαστήκαμε στενά με την Τέιλορ και την ομάδα της για να υλοποιήσουμε το δημιουργικό της όραμα» δήλωσε ο Nick Earl, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Glu Mobile. «Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθιά κοινωνικό περιβάλλον, στο οποίο η Τέιλορ και οι θαυμαστές θα είναι σε θέση να συνδεθούν καλύτερα μεταξύ τους και να εκφράζονται σε μια αλληλεπιδραστική κοινότητα. Ανυπομονούμε για στην κυκλοφορία της πλατφόρμας σε όλο τον κόσμο αργότερα φέτος» ανέφερε.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης