Συνηθίζει να είναι λακωνικός ενώ πολλές φορές ''μετρά'' τα λόγια και τις αντιδράσεις των αντιπάλων του αλλά και των συμπαικτών του. ΟΓιώργος Αγγελόπουλος
όμως, στο χθεσινό αγώνισμα για ασυλία, έδειξε μία άλλη πτυχή του εαυτού του. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι, κορόιδεψε τη
Σάρα Εσκενάζυ. Και συγκεκριμένα τη φωνή της. «Πάμε πάμε!»,
Κλείσιμο
φώναξε η Σάρα Εσκενάζυ και ο Ντάνος μιμήθηκε τη φωνή της.
H κοροϊδία του Ντάνου προς τη Σάρα Εσκενάζυ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές. Πολλοί χρήστες του Twitter φάνηκε ότι απογοητεύτηκαν από την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου, τονίζοντας ότι η Σάρα Εσκενάζυ είναι πάντα χαμογελαστή και ότι δεν έχει προκαλέσει ποτέ καμία ένταση.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.