Η Ραχήλ Μακρή απέδωσε στίχο των Vegas...στον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα

Η Ραχήλ Μακρή απέδωσε στίχο των Vegas...στον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα

Η απίστευτη γκάφα της Ραχήλ Μακρή και η απάντηση του τραγουδιστή του ποπ συγκροτήματος, Zeraw

Η Ραχήλ Μακρή απέδωσε στίχο των Vegas...στον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα
Ο Νίκολα Τέσλα, ο εφευρέτης, μηχανολόγος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, συνέβαλε σημαντικά στην επιστήμη και οι ανακαλύψεις του, καθώς επίσης και η  θεωρητική εργασία του αποτέλεσαν τη βάση για την εφαρμογή του σημερινού συστήματος εναλλασόμενου ρεύματος.

Η Ραχήλ Μακρή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία εικόνα στην οποία αναγραφόταν: «Κάνεις ό,τι θέλεις και κάποιους τους πονάει
Κλείσιμο
» και από κάτω το όνομα του σπουδαίου εφευρέτη.



Προφανώς η πρώην βουλευτής δεν κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη φράση δεν ήταν κάποιο γνωμικό του Τέσλα, αλλά στίχος τραγουδιού του ελληνικού ποπ συγκροτήματος, «Vegas». Ο στίχος ανήκει στο τραγούδι «Κάποιους τους πονάει».

Η γκάφα της Ραχήλ Μακρή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media και η πρώην βουλευτής συνειδητοποιώντας το λάθος που έκανε, έσβησε την ανάρτησή της.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Zeraw, ο οποίος ανέβασε μία νέα φωτογραφία στην οποία αναγραφόταν ένας άλλος στίχος τραγουδιού τους και από κάτω το όνομα του Τόμας Έντισον.



'Ενας διαδικτυακός φίλος του τραγουδιστή, έκανε το ίδιο, αποδίδοντας έναν άλλο στίχο τους, στον Σωκράτη.



H νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή
Ακολούθησε μία νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή. Η πρώην βουλευτής ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook το εξής μήνυμα: «Ξεσκεπάζω τις βρωμιές και αυτό σας ενοχλεί», το οποίο υπέγραψε κιόλας για να μην γίνει ξανά κάποια παρανόηση.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης