Charlize Theron-Sean Penn: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Charlize Theron-Sean Penn: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Οι δύο πρώην φίλοι που έγιναν ζευγάρι και έζησαν έναν δυνατό έρωτα κράτησαν αποστάσεις στο κόκκινο χαλί

Charlize Theron-Sean Penn: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό
Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, η Charlize Theron και ο Sean Penn συναντήθηκαν την Παρασκευή για πρώτη φορά δημοσίως στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στις Κάννες και όσοι είχαν την τύχη να τους δουν από κοντά, μίλησαν για ένα το τετ-α-τετ «άβολο» και... «παγωμένο».

Οι δύο πρώην φίλοι που έγιναν ζευγάρι και έζησαν έναν δυνατό έρωτα για περίπου 1,5 χρόνο κράτησαν αποστάσεις στο κόκκινο χαλί, κατά την παρουσίαση της ταινίας «The Last Face», ένα έργο που οι δύο ηθοποιοί γύρισαν μαζί, ενώ δήλωναν ακόμη ερωτευμένοι. 

Στις κοινές φωτογραφίες έβγαλαν αλλά και στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία, οι δύο σταρ του Χόλιγουντ έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλο και αντάλλαξαν ελάχιστες κουβέντες μεταξύ τους. 

Ωστόσο, η Charlize ήρθε πολύ κοντά με μια νεαρή συνάδελφό της, την Ελληνογαλλίδα Adele Exarchopoulos, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. 

Κλείσιμο
Οι δύο γυναίκες δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να συνομιλούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες η Theron είχε μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Sean Penn στο περιοδικό της Wall Street Journal. 

Η χολιγουντιανή σταρ είχε κατηγορηθεί από τα αμερικανικά ταμπλόιντ ότι ευθυνόταν για τον τερματισμό της σχέσης της με τον Penn, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, απέφευγε και αγνοούσε επίμονα τα μηνύματα και τις κλήσεις του συναδέλφου, φίλου και συντρόφου της, στο τέλος της σχέσης τους. Όπως είπε όμως η ηθοποιός, η απόφαση να χωρίσουν ελήφθη και από τους δύο.

«Είχαμε μια σχέση και ξαφνικά έπαψε να λειτουργεί γι' αυτό και οι δύο αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό ήταν», εξήγησε.

Η φωτογραφία των ηθοποιών στο κόκκινο χαλί



Η Charlize Theron και η Adele Exarchopoulos

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης