Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow δήλωσε σε συνέντευξη της ότι δε θεωρεί ότι ο ήλιος βλάπτει και ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο ήλιος είναι ένα φυσικό πράγμα. Πώς ένα φυσικό στοιχείο μπορεί να μας βλάψει; Εγώ χρειάζομαι τουλάχιστον 15 λεπτά ηλιοθεραπείας την ημέρα.»
Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός δήλωσε ότι επιτρέπει στον εαυτό της να καπνίζει μια φορά την εβδομάδα (ουάου), είναι κατά του μπότοξ γαιτί θεωρεί ότι βάζοντας μπαλώματα στο πρόσωπο μας αφήνουμε όλο το υπόλοιπο «χωράφι» ανεκμετάλλευτο, ενώ δηλώνει οτι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή της είναι τα παιδιά της.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.