Μπορεί το φθινόπωρο να έχει πλέον μπει όμως η Πηνελόπη Πλάκα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μερικές φωτογραφίες της με μαγιό από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σέριφο.
Η ηθοποιός φόρεσε γυαλιά ηλίου και μαύρο μπικίνι και πόζαρε σε παραλία του κυκλαδίτικου νησιού και ανάρτησε στη συνέχεια κάποιες εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Για μια ζωή νικά», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της, εκφράζοντας την αγάπη της για τη Σέριφο.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.