Ρούλα Κορομηλά: «Λύγισε» η παρουσιάστρια στο Σπίτι με το MEGA – Τα συγκινητικά λόγια του Τάκη Σούκα

Ρούλα Κορομηλά: «Λύγισε» η παρουσιάστρια στο Σπίτι με το MEGA – Τα συγκινητικά λόγια του Τάκη Σούκα

«Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο μουσικός

Koromhla__1_
Συγκίνηση, γνήσιο λαϊκό κέφι και ανθρώπινες στιγμές είχε το χθεσινό «Σπίτι με το MEGA». Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον μεγάλο ερμηνευτή, Γιώργο Μαργαρίτη σε μία ξεχωριστή βράδια γεμάτο τραγούδια, ιστορίες και δυνατά συναισθήματα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μάς χάρισε ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο με τους τηλεθεατές να αγκαλιάζουν την αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, η οποία σημείωσε στο σύνολο του κοινού ποσοστό 17%.

Σε τέταρτο, μάλιστα, η τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού άγγιξε το 21,6%.

Το «Σπίτι με το MEGA» εντυπωσίασε και τους χρήστες του Twitter. Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής, ενώ, για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν τα θερμά σχόλια των χρηστών για την σπουδαία οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο αυθεντικός, λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευσε μοναδικά τις τεράστιες επιτυχίες του από την πολυετή πορεία του καθώς και τραγούδησε ρεμπέτικα, τιμώντας τον σπουδαίο Βασίλη Τσιτσάνη.

Δίπλα του στη σκηνή βρέθηκαν η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις
Κλείσιμο







Τα συγκινητικά λόγια του Τάκη Σούκα στη Ρούλα Κορομηλά 
Από αυτό το «σπίτι» δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι στιγμές συγκίνησης με τους καλεσμένους να κάνουν προσωπικές εξομολογήσεις αλλά και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη Ρούλα Κορομηλά. Τη Ρούλα που ξέρουν και αγαπούν από παλιά.

Ο Τάκης Σούκας είπε, χαρακτηριστικά: «Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα – και δεν κάνω κολακείες – παρουσιάστρια και ξέρετε πως θα μιλήσετε, ξέρετε τι θα πείτε. Εγώ σας λατρεύω χρόνια και μόλις είδα ότι ήρθατε στο «Σπίτι με το MEGA» χάρηκα πάρα πολύ. Λέω «αυτό το κουκλί, αυτή η κούκλα, αυτή που ξέρει πιο καλά την τηλεόραση από κάθε μία άλλη και είναι τόσο όμορφη και ξέρει τι θα πει και τι θα κάνει». Σε λατρεύω Ρούλα, να είσαι καλά» ανέφερε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης με την Ρούλα Κορομηλά να συγκινείται.

«Όταν ακούς από κάποιους ανθρώπους, όπως είναι ο κ. Σούκας και ο κ. Μαργαρίτης, να σου λένε πράγματα τόσο γλυκά και τόσο τιμητικά, το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πολύ λίγο και μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη η Ρούλα Κορομηλά.


Στη συνέχεια, η συγκίνηση έδωσε τη θέση της στο αυθεντικό λαϊκό γλέντι, με όλους να σηκώνονται από τη θέση τους και να χορεύουν, αναβιώνοντας ξενύχτια παλιότερων εποχών. Γνώριμοι από τα παλιά, όσοι βρέθηκαν στο χθεσινό «Σπίτι με το MEGA», είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν, σαν μία μεγάλη αγαπημένη παρέα!
Σπιτι_με_το_MEGA__1___6_

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Θοδωρή Φέρρη και τον ΝΙΝΟ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ασημίνα Καρέλια: Η ιστορία της ζωής της, η δωρεά στην «Κιβωτό», ο ενδοοικογενειακός πόλεμος

Ρίτα Όρα: Ο γάμος, η πλούσια ερωτική ζωή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Κόσοβο

Το ντέρμπι για το One Love στο Μουντιάλ - Και στο τέλος διαμαρτύρονται οι Γερμανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης