Μιλώντας σήμερα (Πέμπτη, 16/9/2021) στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η Θάλεια Ματίκααποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει υπάρξει θύμα απρεπούς συμπεριφοράς από σκηνοθέτη. «Έχω αντιμετωπίσει βίαιη, σαδιστική συμπεριφορά από σκηνοθέτη».
«Συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα. Δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένα πράγματα. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλο τον θίασο ήταν μία πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες και τους ανθρώπους που είχαν την τόλμη και μίλησαν. Προσωπικά, δεν έχω αυτή την τόλμη. Αλλά πιστεύω είναι πάρα πολύ σημαντική η κίνηση που έγινε για όλους τους χώρους, όχι μόνο για τον κλάδο μας», πρόσθεσε.
«Εξαιτίας του περιστατικού με τον σκηνοθέτη, είχα στρεσαριστεί πάρα πολύ. Τα Χριστούγεννα μπήκα στο νοσοκομείο, δεν ήμουν καλά. Τότε ήμασταν μαζί με τον Τάσο (Ιορδανίδη), πέρναγε και αυτός το γολγοθά του. Προσπαθούσαμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον», γνωστοποίησε η 43χρονη καλλιτέχνης.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς