Μέγκαν Φοξ: Από το 2009 είμαι «καθαρή» από το αλκοόλ

Μέγκαν Φοξ: Από το 2009 είμαι «καθαρή» από το αλκοόλ

Η ντροπιαστική εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες υπό την επήρεια αλκοόλ την έκανε να μην ξαναπιεί ποτέ

mg
Οι Χρυσές Σφαίρες του 2009 ήταν μια πολύ καλή αφορμή για την Μέγκαν Φοξ να αποτοξινωθεί από το αλκόολ.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ηθοποιός στο Who What Where, είχε αγχωθεί τόσο πολύ που βρισκόταν για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση που το έριξε στο ποτό, με αποτέλεσμα να «εκτεθεί ανεπανόρθωτα», όταν χρειάστηκε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Megan Fox Reveals Why The 2009 Golden Globe Awards Made Her Quit Drinking


Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν θυμάται και πολλά από εκείνη την ημέρα, όμως όλα ξεκίνησαν από το τραπέζι, όπου καθόταν με τους αδερφούς Τζόνας και την Μπλέικ Λάιβλι. «Υπήρχαν παντού μπουκάλια με σαμπάνια ΜΟΕΤ», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια ανέφερε πως έκτοτε δεν ήπιε ξανά, γιατί «έγινε τρομερά επιθετική εκείνη την βραδιά και είπε πολλές βλακείες μπροστά στην κάμερα, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα».

Κλείσιμο


Ενώ μιλούσε στην δημοσιογράφο Giuliana Rancic για το Ε!, η Μέγκαν Φοξ αναφέρθηκε στη Σάλμα Χάγιεκ και το «εκπληκτικό της στήθος». «Θα ήθελα πολύ να έχω το στήθος της Σάλμα Χάγιεκ, είναι εκπληκτικό, δες», είχε πει.

Στην συνέχεια όχι μόνο εξέφρασε τις ανασφάλειες της για την εμφάνισή της, αλλά παρομοίασε μάλιστα τον εαυτό της με άντρα. «Έχω φοβερές ανασφάλειες για την εμφάνισή μου. Δεν είμαι η πιο σέξι γυναίκα, μάλλον είμαι περισσότερο κάτι σαν τον σωσία του Άλαν Άλντα. Είμαι "άντρας"», δήλωσε προκαλώντας την έκπληξη της δημοσιογράφου, η οποία την είχε χαρακτηρίσει ως την πιο σέξι γυναίκα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Megan Fox Admits Thats She Is a Man! 2011 Update!


Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ηθοποιός «το χόντρυνε» κι άλλο λέγοντας πως «είναι στα πρόθυρα να κάνει εμετό» την στιγμή, που μιλούσε στην κάμερα, λόγω του άγχους της για το πώς φαίνεται. «Είμαι τρομοκρατημένη, που είμαι τώρα εδώ», είπε.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αναφορά της στον τότε σύντροφό της Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο οποίος επέλεξε να μην την συνοδεύσει στα βραβεία. Όταν ρωτήθηκε γιατί ο σύντροφός της έμεινε πίσω, είπε: «Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Δεν τον άφησε ο ανδρικός του εγωισμός. Λογικά θα ασχολείται με την μουσική, μάλλον. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να έρθει στα βραβεία».

Παρά την «τσουχτερή» της δήλωση τότε, το ζευγάρι παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά και έμειναν μαζί για 10 χρόνια. Η Μέγκαν Φοξ υπέβαλε πέρυσι αίτηση διαζυγίου και οι δυο τους έχουν αναλάβει από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. Πλέον, είναι σε σχέση με τον ράπερ Machine Gun Kelly, τον οποίο μάλιστα έχει χαρακτηρίσει ως τον «έρωτα της ζωής της».





Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικός Giannis: «Θανάση τα καταφέραμε αδερφέ, κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει»

Μετάλλαξη Δέλτα: Αντιφατικά συμπεράσματα από δύο νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer - Από 39% έως 88% η αποτελεσματικότητά του

Μύκονος: Φτιάχνουν «Covid Test Center» μέσα στα beach bars! - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης